Scheepjes De Christmas Tangle MAL Jewel Green (Scrumptious) LET OP!! 1 KLEUR LAMPJES

Scheepjes De Christmas Tangle MAL Jewel Green (Scrumptious) LET OP!! 1 KLEUR LAMPJES

Brand:Scheepjeswol
Product Code:MAL-JGREEN-SCR-1KLR
Availability:5
  • € 70.00

De dagen worden korter, ‘s ochtends vriest het al een beetje, we beginnen langzaam te denken aan de feestelijkheden van komend seizoen... Met de kerst voor de deur is het de perfecte tijd van het jaar om comfortabel zittend op de bank een nieuwe deken te haken. Voor jezelf of om iemand anders gelukkig mee te maken!

In Het Kort:
wanneer: 5 - 26 oktober
waar: Scheepjes Officiële Facebook Groepen
techniek: haken - interlocking haaktechniek
gebruikt garen: Scheepjes Scrumptious

Over de Make-A-Long

De Christmas Tangle MAL is een feestelijk project voor crafters met een gemiddeld haakniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van de slimme interlocking haaktechniek. De Christmas Tangle Blanket is speciaal voor deze Scheepjes MAL ontworpen door Astrid Schandy met Scheepjes Catona. Er zijn twee kleurstellingen om uit te kiezen. De eerste heeft een sneeuwwitte achtergrond met sprookjesachtige regenboogkleurige motieven in de vorm van feestelijke lampjes. De tweede heeft een groene achtergrond, welke een kerstboom voorstelt, met lampjes in prachtige kleuren. Astrid zal ook voorbeelden van alternatieve kleuren geven om handwerksters te inspireren die liever hun eigen palet kiezen. De Christmas Tangle Blanket kan ook gemaakt worden met andere garens: Cotton 8, Scrumptious en/of Colour Crafter en Terrazzo, meer informatie leest u verderop in deze email.

Patroon & Support

Het Christmas Tangle Blanket patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels (UK en US terminologie) via Astrid's Ravelrypagina voor ongeveer € 13,-. Gedurende de MAL van 5 oktober t/m 1 november biedt de kortingscode 'ScheepjesMAL' 30% korting op de aankoop van het haakpatroon. Het patroon (NL | UK | US) is verkrijgbaar zijn vanaf 5 oktober via Ravelry: ravelry.com/designers/astrid-schandy

Deelnemers krijgen de kans om zich de interlocking haaktechniek eigen te maken voordat de MAL begint. Op 28 september publiceert Astrid een gratis oefenpatroon en begeleidende instructievideo's, welke te vinden zijn op scheepjes.com. Net als tijdens iedere Scheepjes Make-A-Long zullen ook dit keer de ervaren Scheepjes Moderators en Admins, net als de Scheepjes Community hulp en steun bieden zodat deelnemers gezamelijk kunnen genieten van dit mooie project.

Snowy Rainbow Kleurstelling:

Scheepjes Scrumptious
Afmetingen deken: ongeveer 140 x 170 cm met een 4 mm haaknaald

Kleur A: 305 Blue Surf Cake x 10 bollen
Achtergrond: 302 Buttercream Icing x 8 bollen
Lampje K1: kleur naar keuze x 2 bollen (AAN GEVEN BIJ OPMERKING IN STAP 4 BIJ HET AFREKENEN)

Haaknaald: 4 mm of benodigde maat voor juiste stekenverhouding

Jewel Green Kleurstelling

Scheepjes Scrumptious
Afmetingen deken: ongeveer 140 x 170 cm met een 4 mm haaknaald

Kleur A: 303 Green Velvet Cake x 10 bollen
Achtergrond: 326 Matcha Chiffon Cake x 8 bollen
Lampje K1: kleur naar keuze x 2 bollen (AAN GEVEN BIJ OPMERKING IN STAP 4 BIJ HET AFREKENEN)

Haaknaald: 4 mm of benodigde maat voor juiste stekenverhouding

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good