Seasonal Forager MAL - SHAWL

Seasonal Forager MAL - SHAWL

Brand:Scheepjeswol
Product Code:PK-SFSHAWL
Availability:Just ask!
  • € 38.50

De bohemian Forager Ruana en Shawl, ontworpen door Natalia van Outstanding Crochet, zijn perfect als extra laagje in het tussenseizoen waarin een dikke jas nog niet nodig is.

Wat crafters ook kiezen om te maken, beide opties zijn ideaal om comfortabel en stijlvol te blijven tijdens de overgangsseizoenen.

Maak je herfstlook compleet met het prachtige Forager Ruana en Shawl haakpatroon. Het ontwerp weerspiegelt de schoonheid van de natuur en is versierd met boomtakken, fijne bladeren en kleine bessen. Een accessoire dat eindeloze stylingsmogelijkheden biedt.

De Seasonal Forager MAL is geschikt voor avontuurlijke beginners en kan in verschillende versies worden gemaakt. De eenvoudige vorm van het ontwerp stelt de prachtige steken centraal. De sjaal kun je omslaan of over de schouders draperen. De ruana lijkt op een poncho, maar heeft een split aan de voorkant en is daardoor op vele manieren te dragen. Je kunt hem met de achternaad in het midden draperen of de voorpanden overlappen. Voor een unieke uitstraling kun je een van de voorpanden over de tegenoverliggende schouder draperen of ze kruisen met de achternaad op één schouder.

Via de officiële Scheepjes Facebookgroepen en op haar blog zal Natalia de deelnemers ondersteunen. Dit doet ze met hulp van Scheepjes' deskundige mods & admins en door stap-voor-stap Engelstalige videotutorials en blogposts te delen via haar blog. Leer of oefen de overlay mozaïek haaktechniek terwijl je de zachte, gemêleerde textuur van Scheepjes Scrumptious ontdekt, een DK weight garen gemaakt van 50% gerecyclede plastic flessen.

MAL in het kort

  • De MAL loopt van 4 t/m 25 oktober
  • Haak een draagbare accessoire naar keuze: een Shawl of Ruana
  • Ruana (exclusief franjes): 76,5 cm x 100 cm
  • Shawl (exclusief franjes): 50 x 185 cm
  • 4 mm haaknaald nodig
  • Overlay mozaïek haakontwerp

De 4-weekse Seasonal Forager MAL loopt van 4-25 oktober

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good