VIPP For Life Abonnement

VIPP For Life Abonnement

Brand:Pera_Pasha
Product Code:ABO-VIPPvLIFE
Availability:31
  • € 599.99

Is je passie breien en haken en wil je nooit meer na hoeven te denken of je Very Important Pera Pasha membership verloopt? Dit is je kans, je kan namelijk VIPP for Life worden met onze speciale VIPP for Life membership*.

Net als bij een “gewoon” membership ontvang je 10% korting op al onze wol en garens, kan je al onze kooppatronen voor de rest van je leven gratis downloaden, ontvang je ieder jaar een ander cadeau op je verjaardag en verrassen we je ieder jaar weer met een speciaal “magazine” zoals bijvoorbeeld de haakagenda.

Kies je er voor om nu VIPP for Life te worden dan ontvang je tot 1 januari een Muud Saturn XL in het zwart of whiskey twv €140,- cadeau. 

Vermeld bij het afrekenen voor welke optie (zwart of whiskey) je kiest.

*VIPP for Life is een eenmalig aanbod wat voor de rest van je leven geldig is / het membership is niet overdraagbaar, bij overlijden stopt het membership automatisch. Dit membership is niet tussentijds opzegbaar of in te wisselen tegen contanten. Indien de winkel binnen 3  jaar zou stoppen zal het bedrag door 5 worden gedeeld en en dat keer het aantal jaar dat de winkel er niet meer is worden gerestitueerd. Buiten de 3 jaar is er geen rechts op restitutie

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good