Over Pera & Pasha

Pera & Pasha is open van maandag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Onze winkel vind je op Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
We zijn telefonisch te bereiken op 015 - 364 96 94. Let op, de klanten in de winkel gaan voor.

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!
En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis.

Bevestiging van bestelling:

Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Let op: sluit na het afronden van uw bestelling niet gelijk uw internetvenster. Ook als u via ideal of MrCash betaalt is het van belang dat u terugkeert naar de website van Pera & Pasha en dit venster niet onmiddelijk sluit. Dit in verband met het goed verwerken van uw bestelling door de webwinkel!

 

Verzendkosten Nederland

Deze bedragen €3,50 voor een pakket tot 30 kilo. Mocht je bestelling zwaarder zijn, dan zullen hier aangepaste tarieven voor berekend worden. Het pakket wordt verstuurd met GLS. Boven de €40,- verzenden wij gratis.

Verzendkosten buitenland

Voor het verzenden naar België zijn tot 30 kilo €4,95 en vanaf €50,- gratis. Zwaardere pakketten of verzending naar een ander land binnen de Europeese Unie bedragen de verzendkosten €15,50.

Aflevertijd

Op werkdagen voor 16:00 besteld is in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis. Het kan eens voorkomen dat iets niet op voorraad is, we doen dan ons uiterste best het product zo snel mogelijk te leveren. Wil je een andere aflever datum? Mail ons gerust: info@perapasha.nl (of het contactformulier)

Toch liever ophalen? Dat kan ook in onze wol boutique aan het Emmapark 96 in Pijnacker

Verpakking

Afhankelijk van het aantal producten, de omvang of de kwetsbaarheid bepalen wij de soort verpakking. 
Het kan dus voorkomen dat de verpakking voor u overkomt als overdreven, maar wij willen graag dat u de producten ontvangt zoals op het moment dat wij deze in de verpakking stopte. In sommige gevallen kan het gebeuren dat de verpakking bijvoorbeeld al eerder gebruikte is. Dat klopt ! Wij vinden het zonde om altijd maar nieuwe dozen te gebruiken. Zoals een klant al eens vermeldde:

'Mooi garen, lekker zacht. Ik heb meerdere kleuren besteld omdat ze in de aanbieding waren. Ik heb er nog geen project voor :-)
Wat ik ook positief vond was de verpakking; de doos waar het garen inzat was al eerder gebruikt. 
Ik ben erg voor 'reduce - reuse - recycle' dus TOP! '

Wat wij in de regel niet doen is het vacumeren van de bollen. Wij vinden dat het product u dient te bereiken zoals deze in de winkel hebben liggen.
Ook zijn wij terughoudend met het versturen van onze producten in een 'gewone' envelope. Deze zijn vaak niet bestand tegen het postvervoer geweld en vervolgens ontvangt u een lege envelope of een beschadigd product.