Aan de haak Amigurumi Magazine No 11 / 2022

Aan de haak Amigurumi Magazine No 11 / 2022

Brand:Aan de haak
Product Code:BK141676
Availability:1
  • € 8.99

Voor deze elfde uitgave van Amigurumi Magazine ontwierpen de designers van Aan de Haak weer de leukste patronen. Pak je haaknaald er maar bij en raak geïnspireerd door de leukste winterprojecten.

We beginnen deze editie aan een gloednieuwe gereedschapsset. Ga in deel 1 aan de slag met de gereedschapskist en enkele tools! Lekker klussen in huis, dat is ook voor een kleine ‘doe-het-zelver’ heel leuk om te doen. Ook gaan we verder met het tweede deel van de doktersserie, zo haak je de spuit, doktershamer, stethoscoop en nog veel meer.

Het rendiertje en wasbeer Wessel zijn er om jou tijdens de kerstperiode gezelschap te houden en natuurlijk ook nog lang daarna. In Aan de Haak 43 vond je de kerstkrans, maak deze krans compleet met de bijpassende kerstelfIJsbeer Knut en zijn kleintje zijn jouw twee nieuwe zachte wintervrienden. 

Elfje Elphy tovert het liefst mooie dromen voor lieve kinderen. Zelf droomde ze ooit over veel haar en – poef – ze kreeg zoveel haar als ze wensen kon.

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke knuffels om te haken. Het groene monstertje  ziet er best wel vriendelijk en buitenaards uit. Of haak lieve dierenvriendjes: de muis met kleren, schattige poes of sportieve boxer.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good