Katia Katia Molla Mills Limited Edition MOLLA MILLS is een jonge ontwerpster, gevestigd in Helsinki. Zij begon haar eigen bedrijf in 2008 en.. Category: Anvils Product #: BK958562 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: 6.949949 6.949949 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 4

Katia Molla Mills Limited Edition

new
€ 6,95

Merk: Katia
Model: BK958562
Beschikbaarheid: 4

Katia Molla Mills Limited Edition

MOLLA MILLS is een jonge ontwerpster, gevestigd in Helsinki. Zij begon haar eigen bedrijf in 2008 en produceerde kleinschalige ambachtelijke werkstukken, zoals gehaakte baretten. Haar gehaakte creaties worden erkend, tentoongesteld en verkocht, niet alleen in Finland, maar ook buiten het land, van Scandinavië tot Zuid-Korea.
In haar workshops, waar nooit vrije plaatsen zijn, leert zij haar fans hoe je restanten stof kan veranderen in decoratieve items, zoals vloerkleden en manden. Zij is de ster van talrijke evenementen en ambachtelijke workshops. Ze schittert ook regelmatig in interviews op televisienetwerken, kranten en tijdschriften. In 2015 werd ze de Finse ambachtsvrouw van het jaar genoemd, toen ze haar eigen collectie garens en vloerkleden op de markt bracht.
Wij houden van de zorgvuldige en vrouwelijke stijl van Molla Mills, haar opgewekte persoonlijkheid en haar oneindigheid aan originele ideeën. Dat is de reden waarom haar blog mollamills.com mensen van over de gehele wereld aantrekt.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: