Kosmos Babybloemen Haken Haak de schattigste babybloemen! Van Tulp Tommie en Hortensia Hugo tot Narcis Nina en Sierui Otje. .. Category: Anvils Product #: BK921268 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: 12.500011 12.500011 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition Vraag het ons!

Babybloemen Haken

Haak de schattigste babybloemen! Van Tulp Tommie en Hortensia Hugo tot Narcis Nina en Sierui Otje.

Babybloemen haken is het derde boek van Bas den Braver. Met zijn debuut Bloempoppen haken wist hij in één klap een plek te veroveren in de haakwereld. Met dit nieuwe boek kun je je bloemenfamilie uitbreiden met fleurige en kleurige babybloemen!

Bas’ zijn patronen zijn populair vanwege de super duidelijke stap-voor-stap omschrijvingen. Hierdoor zijn de originele en vrolijke ontwerpen voor zowel beginners als gevondenen een feest om te haken. Babybloemen haken bevat 12 patronen met allemaal hun eigen karakter, Zonnebloem Sem met zijn grote glimlach en Sierui Otje met zijn wilde haren. De vrolijke bloemetjes zijn klein genoeg om snel te haken, overal aan te bevestigen en superleuk om uit te delen. Haak ze in alle kleuren van de regenboog en breng ze tot leven!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: