Scheepjeswol Cactussen Haken U heeft geen tuin nodig om deze geweldige verzameling cactussen te kweken – slechts een haaknaald, w.. Category: Anvils Product #: BK502369 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: 16.499984 16.499984 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition Vraag het ons!

Cactussen Haken

U heeft geen tuin nodig om deze geweldige verzameling cactussen te kweken – slechts een haaknaald, wat garen en een beetje zin in haken. Dit geweldige boek bevat 30 patronen van gehaakt cactussen en vetplantjes, waarmee u uw huis gezellig en groen kunt maken. Ze hebben geen water en voeding nodig, ze hebben geen scherpe stekels en ze zijn snel en makkelijk te maken.

De ontwerpen zijn gebaseerd op echte cactussoorten. Ze zijn reuzeleuk om een mooie verzameling aan te leggen voor uw eigen vensterbank, maar ook om als cadeautje weg te geven. U hoeft ze na het haken alleen maar in een potje te zetten. Na een korte technische uitleg, kunt u uw eerste cactus al maken. Dus pak uw haaknaald en garen en ga aan de slag voor uw eerste gehaakte plantje.

LEVERTIJD 2 WERKDAGEN

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: