Scheepjes Dawn Chorus CKAL Goldcrest Scarf kit

Scheepjes Dawn Chorus CKAL Goldcrest Scarf kit

Brand:Scheepjeswol
Product Code:CKAL2024-GC
Availability:Just ask!
  • € 54.95

Dawn Chorus Pick & Mix CKAL Experience

De ontwerpen van de Dawn Chorus CKAL zijn geïnspireerd op vogels: elke kit is een eerbetoon aan een prachtige zangvogel die jou ’s morgens wekt met een melodie. Er is een nieuwe dag begonnen, een dag vol creatieve mogelijkheden.

Ieder vogeltje zingt zijn eigen lied, daarom nodigen de Pick & Mix kits uit om een ontwerp en craft naar wens uit te kiezen. De aantrekkelijk vormgegeven kits bevatten alle garens die nodig zijn voor zowel het haak- als breipatroon en bevatten daarnaast nog leuke en handige extra’s. Brei of haak elk ontwerp en creëer je eigen Dawn Chorus!

Kit 1: Goldcrest Scarf door Martin Up North

Maak een gebreide of gehaakte jaquardsjaal, geïnspireerd op de prachtige kleuren van het goudhaantje. Het gedetaileerde ontwerp van Martin bevat verschillende technieken zoals linnensteken, strepen, mozaïekhaken en mozaïekbreien.

Dit project, het eerste van de Scheepjes Dawn Chorus CKAL’s, is geschikt voor gemiddelde en gevorderde hakers en breiers. De vier weken durende CKAL gaat van start op 24 januari, zodat deelnemers ruim de tijd hebben hun kits te bemachtigen.

Inhoud kit:

  • Scheepjes Metropolis 7 x 50 gr/200 m bollen
  • Set van 3 ansichtkaarten
  • Notitieboekje
  • Washi-tape

Afmeting verpakking 31,5 x 23,5 x 8 cm

De Goldcrest Scarf Kit is geschikt voor zowel het haakpatroon als het breipatroon van het ontwerp.

Hakers maken een 26 x 180 cm lange rechthoekige sjaal met 3,5 mm en 4 mm haaknaalden*, deze zijn niet bijgevoegd in de kit.

Breiers maken een 25 x 170 cm lange rechthoekige sjaal. Benodigd voor het maken van de gebreide sjaal (en niet inbegrepen in de kit): een set van vijf 3mm* breinaalden zonder knop, 2 x 3mm* rondbreinaalden van 80 cm lang OF 1 x 3mm* rondbreinaalden van 80 cm lang en 1 stekenhouder, 3 mm haaknaald en 4 stekenmarkeerders.

*maat die nodig is voor juiste stekenverhouding

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good