droger ballen

droger ballen

29/05/2022

Droger ballen

Ballen met een verhaal

 

De droger. Ontzettend handig, maar ook een grootgebruiker van energie in het huishouden. Dit is natuurlijk minder prettig voor jouw portemonnee, met de stijging van de energieprijzen, en ook het milieu is hier niet erg blij mee. Helaas zijn nog niet alle drogers supersnel en duurt het dus ook een poos voor jouw handdoeken, beddengoed of sokken droog zijn. Maar, hier hebben wij de oplossing voor!

Wil jij ook graag dat jouw was nog sneller gedroogd in jouw kast ligt, dan presenteren wij: de droger ballen! Droger ballen zijn viltballen die in de droger kunnen worden neergelegd samen met de natte was. Deze ballen zorgen ervoor dat de was sneller droogt, maar ook zachter en minder statisch uit de droger komt. Hierdoor heb jij dus geen wasverzachter meer nodig en bespaar jij dus al op kosten. Maar dat is niet alles, want de droger ballen zorgen er ook voor dat de droger minder lang hoeft te draaien. Hierdoor verbruikt deze dus minder energie en met het laatste nieuws over de energieprijzen, komt dit natuurlijk wel heel goed uit.

De droger ballen helpen jou dus doordat jij bespaart op kosten bij iedere droogbeurt, maar zijn daarnaast ook nog eens heel duurzaam! De ballen zijn gemaakt van 100% schapenwol en hiermee dus helemaal natuurlijk. De ballen zijn met veel aandacht handgemaakt en dus van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat deze ballen tot zeker 1000 droogbeurten meegaan. Dit waar een wasverzachter van ongeveer €3 rond de 30 wasbeurten mee gaat. Om aan 1000 droogbeurten te komen, zal er dus zeker €100 besteed moeten worden aan wasverzachter, waar je met de droger ballen slechts eenmalig €24,95 kwijt bent. Dit is dan los van de kosten die bespaard worden op energie tijdens elke droogbeurt.

Was je al onderweg naar de kassa? Wacht dan nog heel even, want er is meer! Zoals al duidelijk werd in de titel, hebben deze droger ballen een verhaal. Het product wordt volledig in Nederland geproduceerd, wat ook weer bijdraagt aan een beter milieu. Er is dus geen extra CO2 uitstoot noodzakelijk door een lang en ver logistiek proces. Echter is de plek in Nederland extra bijzonder te noemen.

De droger ballen worden namelijk geproduceerd bij Zorgkwekerij Bloei te Pijnacker. Zij bieden mensen met een (verstandelijke) beperking, maar ook mensen die om andere redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt zoals bijvoorbeeld een burn-out, kleinschalige dagbesteding in hun prachtige kleurrijke orchideeënkwekerij. De droger ballen zelf zijn overigens net zo kleurrijk en worden geleverd in kleuren die passen bij de seizoenen, hoe leuk is dat?

 

Dus! Ben jij enthousiast geworden over deze droger ballen en onze samenwerking met dit prachtige initiatief in ons eigen mooie Pijnacker?

 

Shop de droger ballen dan alleen nu, voor slechts 19,95.

levering
Morgen in huis?
Voor 16 uur besteld, volgende werkdag in huis*. Ook zaterdag bezorging
ruilen
Verkeerde keuze gemaakt?
Binnen 14 dagen na ontvangst gewoon omruilen
betaalmethodes
Hoe kan ik betalen?
In onze webshop kan je met veel methodes betalen, behalve met kralen. Die verkopen we dan weer wel.
contact
Klantenservice
Gebruik de chat of het contactformulier (reactie binnen 4 werkdagen).
In 2013 is Pera & Pasha vanuit een hobby uitgegroeid tot een xxl boutique en een website met meer dan 5000 producten. Wij zijn Ceyhun en Oscar en naast onze enorme creativiteit delen we de passie van wol en katoen. Wij zijn echte wol-a-holics!


De xxl boutique in Pijnacker is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 (woensdag tot 16:00 uur). Onder het winkelcentrum vind je de overdekte parkeergarage van winkelcentrum Ackershof (eerste 2 uur gratis, daarna slechts 1,50 per uur) en als je hem in de rode zone neerzet vind je de voetgangers uitgang (lift aanwezig) vlak voor onze winkel.