Hot Summer Stripes (GRATIS PATROON)

Published In: Overzicht (gratis) patronen en meer Bekeken: 3628
Mr Cey cotton II
Hot Summer Stripes

Het is 32 graden, je zit aan een tafel, je kijkt naar je voorraadkast met die heerlijk kleurrijke wol en katoengarens. Daar staan al een paar dagen een paar bolletjes van het nieuwe ‘Mr Cey Cotton II’.

Waarom staan ze daar?

Gewoon omdat het kan, nee ik heb ze onlangs meegenomen omdat ik iets licht en luchtigs wilde maken met dit nieuwe dunnere katoen garen. Met dit tropische weer zit je niet te wachten op een acryl deken op je schoot ;-)

klik hier voor een grotere versie

Het rare is dat ik al vaker de garens van Mr Cey heb gebruikt, maar met de combinatie zoals ze nu in de kast staan ben ik er nog niet eerder op gekomen. Enfin waar ging het ook alweer over. … Oja dat het zo warm is en ik zie die bollen en begin spontaan te zingen het nummer ‘Kingston town’ van UB 40 , je weet het meteen... er moet alleen nog wat zwart bij en je zit heerlijk in de sferen van Bob Marley en de rest van de reggae cultuur. Ik krijg gelijk trek in een heerlijke coole cocktail in een kokosnoot. Lekker muziekje aan en met je haaknaald in de aanslag onder de raffia parasol, want die geeft zo’n heerlijk relaxed geluid.

Terwijl ik heerlijk slurpend aan een cocktail zit, heb ik even een leuk simpel patroontje kunnen maken waar je niet al te veel voor hoeft nadenken met deze tropische temperaturen.

 

Wil jij hem ook maken? voor het gratis patroon. En in een paar uur heb je een leuke Hot Summer Stripes sjaal in reggae kleuren voor een heerlijk zomers festival ofzo. Voor deze versie heb ik 8 bollen (2 van elke kleur) Mr Cey Cotton II gemaakt. Wil je hem van dezelfde garen maken of in andere kleuren maken? Dat kan natuurlijk ook, voor alle andere kleuren van Mr Cey Cotton II

 

Veel haakplezier Au3