Wind Skarf (GRATIS PATROON)

Published In: Overzicht (gratis) patronen en meer Bekeken: 1299
WindSkarf

 

Zo af en toe is het nog wel eens wat slechter weer hier in Nederland alhoewel we dit jaar eens niet mogen klagen. Maar toch, de koude dagen komen er weer aan en dat wordt het weer sjalen tijd. Heerlijk want dan kunnen we er weer creatief op los gaan.En zo kwamen we op een video terecht van een dame die lekker aan het haken was.Wat ze aan het doen was? Geen idee we verstonden er werkelijk niets van, sprak een hele vreemde taal, maar wat ze deed was leuk! Zo leuk dat we het niet konden laten liggen. Dat wilde wij dus ook maken.

 

Nou zijn we niet voor 1 haaksteek te vangen en dan heb je eigenlijk maar 1 oplossing...dat werd filmpje kijken, nadoen, opschrijven, filmpje kijken, nadoen etc etc totdat iedereen in de omgeving er gek van werd. Maar uiteindelijk begon het er op te lijken...........

 

Zittend in de buitenlucht werd de rest van de sjaal gehaakt en of de duvel er mee speelde was ook het afmaken van de sjaal een ding aan het worden. Heb je dat wel eens geprobeerd, haken met een lekker windje in de buurt. Je blijf die bollen en kladpapiertjes achterna gaan. Uiteindelijk kom je er wel en had de sjaal gelijk zijn naam te pakken, de Wind Skarf. En als je een beetje goed kijkt lijkt het ook wel of hij vanuit het midden een beetje weggeblazen is.

We hebben hem gemaakt met 1 bol Papatya Batik, maar met 1 bol Papatya Cake lukt het ook Zie de foto's hieronder). Als je op de helft van de bol bent, moet je namelijk gaan minderen. Maar beide bollen zijn daar perfect voor te gebruiken
Hij is met liefde voor jullie gemaakt en we krijgen het idee dat jullie hem ook met liefde maken. Alle foto's van gereed zijnde Wind Skarfs liggen in zo'n lief hart model !  

Kijk dit bedoelen we nou met die hartjes !

Hier kan je het patroon downloaden

Tags: