Op naar Kreadoe 2018

Published In: Overzicht (gratis) patronen en meer Bekeken: 959

Yeaaaahhhhh het is bijna weer zover, de Kreadoe 2018 is weer in aantocht. De beurs voor iedere vorm van creativiteit. Knippen, plakken, vouwen, knopen, draaien, haken en breien. Oh en ik vergeet vast nog 100 andere manieren om je creativiteit kwijt te kunnen.. Wij van Pera & Pasha staan natuurlijk ook weer op DE beurs, wat zou de Kreadoe zijn zonder de wolwinkel van zuid holland. Nee nog beter, de grootste echte wolwinkel van Nederland !

Papatya_Batik
Papatya Batik

 

Ondertussen zijn de voorbereidingen bij ons al maanden in volle gang. Zo zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het inkopen van de mooiste garens uit Turkije zodat we echt wat “anders” kunnen laten zien dan alle andere collega winkeliers die op de Kreadoe staan.

We hebben bijvoorbeeld alle kleuren Papatya Batik bij ons maar ook de nieuwe garens zoals Papaya Fluffy en Papatya Softie. Meters garen gaan mee. Nee, kilometers garen. En dit jaar is de stand nog groter en nog kleurijker als de voorgaande jaren. 

Dit jaar zullen we ook het aller nieuwste garen van Mr. Cey lanceren op de Kreadoe met de naam “Mr. Cey Artist”. Mr. Cey Artist is een super premium acryl verkrijgbaar in 25 kleuren in bollen van 50 gram. Ideaal dus voor het maken van kleinere projecten of projecten metveel verschillende kleuren.

 

 

 

MrCey
Mr Cey

Natuurlijk hebben we alle 5 dagen Mr. Cey himself aanwezig op onze stand. Mr. Cey zal onder andere zijn boeken bij zich hebben, maar ook zijn nieuwe amigurumi’s die TE leuk en TE knuffelig zijn. Uiteraard zullen hier pakketten van aanwezig zijn op de stand.

 

Ik_Ben_Bir_Niki_Peeters
Ik ben Bir en ik ben jarig

En als dat nog niet genoeg is zal Niki Peeters haar aller nieuwste boek “Ik ben Bir en ik ben jarig” Lanceren. Niki en Bir zijn alle 5 de dagen aanwezig op onze stand voor een handtekening en een praatje!

 


Uiteraard is een groot deel van het Pera & Pasha team en de moderators van de Crochet studio aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.
Kom je ook?

Tags: