Boekrecensie “Mijn Hondjes van Sokkenwol”

Published In: Boek recensies Bekeken: 886
Pera Pasha: Kristel Droog Hondjes van sokkenwol

 

Na het succes van het eerste boek “mijn knuffels van Sokkenwol”, is Kristel Droog van 'My Krissiedolls' terug met super schattige gehaakte hondjes. 
In het boek vind je maar liefst 12 hondjes gehaakt met sokkenwol, van een Mopshondje tot een rotweiler.

De cover van het boek is super vertederend. Net als ieder boek begint Kristel dit boek ook met een voorwoord gevolgd door een aantal tips en de gebruikte materialen. En zoals ze zelf ook schrijft. krijg je inderdaad met sokkenwol een zachte, unieke en vooral een vintage look. Verder bladerend in het boek valt mij de stekenuitleg enorm op en dan niet zo zeer de uitleg maar de glitter nagels. Wat Kristel heel mooi heeft gedaan zijn alle illustreerden foto’s die ze bij ieder patroon heeft gemaakt. Hierdoor zie je bijvoorbeeld precies waar je de wangvlekken van Rottweiler Boris moet plaatsen en waar je het oogvlek van de franse bulldog moet vast naaien........

Pera Pasha: Kristel Droog Hondjes van sokkenwolHet boek heeft door zijn prachtige illustraties en duidelijke uitleg dan zeker een plekje in onze top 10 bemachtigd met favoriete boeken van 2018. 


Onze favorieten is zeker de chihuahua Diesel, niet alleen omdat onze huishond Diesel heet, maar ook door zijn stoere koppie.
Mijn Hondjes van sokkenwol is vanaf nu hier te bestellen

Tags: