Ozzy Crochet Haak-scheurkalender

Published In: Overzicht (gratis) patronen en meer Bekeken: 1791
Ozzy Crochet Haak-scheurkalender cover

Ozzy Crochet mijn aller aller aller eerste eigen project! Toen ik de facebook pagina lanceerde waren mensen bang dat ik Pera & Pasha zou gaan verlaten, maar wees gerust mijn vertrouwde stekkie in Pijnacker verlaat ik echt nooit meer!

Graag neem ik je in deze blog mee naar het ontstaan van de Ozzy Crochet.
Zoals weinig mensen wellicht weten haak ik pas 3 jaar. Zoals menig ander begonnen met een omslagdoek in het granny stripe patroon, maar later begonnen het toch stiekem te kriebelen en ben ik begonnen aan een makkelijk vest te haken. Met de haakbijbel naast me, om leuke steken uit te zoeken is het Kimonovest ontstaan. Een heerlijk recht toe recht aan vest wat iedereen kan maken.
Ik was zo trots als een pauw mijn aller eerste echte ontwerp en toen ik zag dat mensen er positief op reageerde ben ik verder gegaan met het maken van lekkere simpele haakpatronen die iedereen kan maken. 

Zo is vorig jaar in oktober al het idee ontstaan van een haak-scheurkalender met leuke quotes, tips maar vooral ook haakpatronen. Maarja in oktober nog even snel 365 pagina’s te vullen voor 1 januari was gewoon niet haalbaar. 

 

Ik heb het idee toen maar een beetje laten varen en ging me volledig focussen op iets voor de kerstdagen waarbij het ene na het andere kerst ontwerp kwam van de haaknaald rollen. Begin van dit jaar had ik al 10 dingen voor de kerst gemaakt en mijn compagnion Cey zei waarom breng je niet een boek uit via mijn uitgever. SPANNEND! Stoute schoenen aangetrokken en ik ging de uitgever bellen die in eerste instantie super enthousiast was. We moesten maar vooral de foto's opsturen en verder gaan met ontwerpen. Toen in mei alles af was en ik het wilde inleveren kwam helaas de melding dat de uitgever het boek niet op tijd kon uitbrengen voor de kerst en ik zou moeten wachten tot 2020. BAH! Dat was even een zure appel. Ik heb gewoon 2 weken lang geen haaknaald vast gehouden en na toen ineens kwam het idee van de scheurkalender weer boven! Waarom zou ik het niet gewoon combineren? 

Zo gezegd, zo gedaan. Die leuke kerst items heb ik nu gewoon toegevoegd aan deze haak-scheurkalender en ben ik druk bezig geweest om nog een aantal nieuwe ontwerpen te maken zodat je straks iedere maand echt iets kan haken dat voor die maand ook echt van toepassing is. Met ruim 22 patronen, super leuke quotes, kleine puzzels, tips en kortingsbonnen ga ik aanstaande maandag officieel de eerste druk laten maken. Volledig in eigen beheer! Natuurlijk heb ik met hulp van mijn geweldige team, mijn eerste kindje af!

Ik zou het uiteraard super leuk vinden als jij ook mijn haak-scheurkalender besteld. Je hebt hem al op je toilet hangen voor slechts €14,95.

Oja....en reserveer je hem deze maand (augustus 2019) nog, dan zal ik hem persoonlijk signeren als hij uit is !

Groetjes

Oscar aka Ozzy crochet

Tags: