Over Pera & Pasha

Pera & Pasha is open van maandag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Onze winkel vind je op Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
We zijn telefonisch te bereiken op 015 - 364 96 94. Let op, de klanten in de winkel gaan voor.

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!
En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis.

Grote Ontwerpwedstrijd

Published In: Overzicht (gratis) patronen en meer Bekeken: 1738

Mr. Cey lanceert deze zomer niet alleen zijn allernieuwst publicatie ‘Het grote babyhaakboek’, maar komt ook nog eens met een nieuwe garenlijn special voor het najaar: Mr. Cey Woolly. Mr Cey Woolly bestaat uit 60% acryl en 40% wol zodat je een comfortabel en warm garen krijgt. Dit garen is niet alleen ideaal voor het maken van kledingstukken, maar ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld een lekkere warme deken voor op de bank.

 

Speciaal voor de lancering van dit nieuwe garen heeft Mr Cey een uitdaging voor jou bedacht. Maak een uniek (eigen) ontwerp met dit garen en win een eigen plek in ons allereerste Pera & Pasha Bookazine.

 

Wie wil dat nou niet?

Hoe doe je mee.

Bestel nu jouw basispakket (haaknaald niet inbegrepen) met 10 bollen Mr Cey Woolly. En omdat jij iets voor ons doet, krijg jij er natuurlijk een lekkere korting voor terug.

Ga vervolgens aan de slag en maak een uniek ontwerp en let op dat je de regels van copyright respecteert. Je mag zelf bepalen wat je haakt zolang het maar uniek is. Het kan dus een schattige amigurumi zijn, een leuk kussen, een sjaal of als je meerdere pakketten besteld zelfs een hele deken.

Je zorgt ervoor dat je ontwerp uiterlijk 11 augustus klaar is. Upload voor die datum je foto op jouw Instagram account en gebruik de hashtags #woollywedstrijd #perapasha.

Heb je geen Instagram account, dan kan je de foto van jouw unieke ontwerp met Mr. Cey Woolly ook mailen naar info@perapasha.nl.

De winnaar maken we bekend op 13 augustus 2020.

Wat kan je winnen?

Een uitgebreide plek voor jouw ontwerp met de foto’s en een interview in ons nog te verschijnen bookazine. Maar eigenlijk het meest leuke: de eeuwige roem!

Belangrijk om te weten:

-             Je mag in je ontwerp alleen gebruik maken van Mr. Cey Woolly

-             Je beschrijft duidelijk jouw haakpatroon.

-             Je ontwerp is uiterlijk 11 augustus 2020 gereed en uitgewerkt.

-             Je doet afstand van de rechten van het door jouw ontworpen haakpatroon, gedurende de looptijd van het bookazine. 

-             De winnaar geeft automatisch Pera & Pasha toestemming om de ingezonden foto(s) en het interview, naast de publicatie in het bookazine, ook te gebruiken voor promotionele doeleinden.

-             Overige ingezonden foto’s van ontwerpen die niet gewonnen hebben, kunnen wel voor promotionele doeleinden gebruikt worden.

 

Doe je ook mee? Bestel dan nu jouw pakket hier

Heel veel haak succes!