CAL 2015 The christmas/vintage blanket

Published In: Kerst- / Vintagedeken CAL Bekeken: 11776

 

Binnenkort starten we weer met onze nieuwste CAL, de christmas blanket.
Maar omdat we hem te leuk vinden hebben we hem in varianten. Naast de typische kerstkleuren in acryl (Kartopu Gonca)  hebben we hem i=ook bedacht in een vintage kleuren palet.
Maar om ook onze katoen liefhebbers te laten meegenieten hebben ook pakketten in onze nieuwste Mr Cey vintage kleuren gemaakt.

 

 

 

 

Het is momenteel een drukke bedoeling in het magazijn. De ene na het andere pakket wordt ingepakt maar het gaat zo hard, dat we extra hebben moeten bijbestellen waar we momenteel op zitten te wachten.
We zorgen er natuurlijk voor dat iedereen zijn garen op tijd in huis krijgt

Update: Morgen (28-8-2015) gaan we vintage pakket 2 klaar maken voor verzending en volgende week gaan we eindelijk starten. 
De Cal gaat 13 weken duren en in de week van 24 november zal de rand online komen zodat de deken ook nog voor de sinterklaas weg gegeven kan worden.

Volgende week donderdag (3-9) of vrijdag (4-9) zal het eerste patroon te downloaden zijn, dit is afhankelijk van onze wifi verbinding in het buitenland  :-)
In de week na 4 september zal de volgende lading 'vintage pakketten 1' worden verzonden en een kleine rest aantal na 15 september. De verwachte leverdatum kan je terug vinden op je factuur.


Last but not least er zijn nog wat pakketten beschikbaar op Klik hier…

Pera & Pasha Kerstdeken CAL 2.0Pera & Pasha Vintagedeken CAL 2.0

   

Tags: CAL 2.0