Hallo lieve lezers,

Het was een beetje stil op de blog maar dat betekent niet dat het stil is in huize Pera & Pasha hoor. Er wordt hier druk gewerkt aan van alles en ik heb de eer om jullie wat super leuke nieuwtjes te mogen brengen!

 

Ik heb weer iets gevonden dat super leuk is en zou gewoon niet in je boekenkast mogen ontbreken (nadat je natuurlijk eerst alle patronen gemaakt hebt ;-) ) 

 

Hallo lieve lezers,

Ik zit hier nog na te genieten en uit te hijgen van dit afgelopen weekend. Het was echt een te gekke zaterdag in de winkel.

Waarom? Nou ehhh we hadden een kleine Meet&Greet gepland staan, en dat hebben we geweten. We hadden gehoopt op veel belangstelling maar dat het zo druk werd...... daar kan je alleen maar van dromen

Sylvia haakt zich naar Pasen

Hits: 342 Comment: 1

 

Een aantal weken geleden viel mijn oog op de kaft van het nieuwe boekje
Pasen Haken van Anja Toonen.

Wat opviel waren de fantastische ontwerpen die mij gelijk aan Beatrix Potter deden denken, Peter Rabbit en Jemima Puddle-duck. Aangezien ik een groot fan ben moest ik dit boekje hebben.

Terwijl de meeste mensen nog gehuld zijn in dikke warme jassen met dubbele laagjes kleding, mutsen, sjaals en handschoenen, is het bij Pera & Pasha langzaam aan al lente aan het worden.

Sylvia blogt voor Pera Pasha

Hits: 545 Comment: 0

Even voorstellen ;-)

Harvest Time week 12

Hits: 746 Comment: 0

Dit is hem dan: De Harvesttime

Op het randje van de winter hebben we de laatste week om deze heerlijk warme deken samen te stellen. Hoe je de lapjes aan elkaar zet... het maakt ons niet echt veel uit. Wat voor jou het mooiste of het makkelijste is.
Als je er maar van kan genieten

Hieronder vind je nog even een handig overzicht van waar de lapjes moeten komen.

Geniet ervan!.