Lammy Yarns Chenille 10
2 bollen Chenille10 en haaknaald15mm

Dit moet je echt maken deze winter!

De winter is nu dan volgens mij wel begonnen en dan is het echt tijd voor lekkere sjaals en collen. Nou dat vond ik ook en heb er de meest zachte garens voor genomen.

Met een heerlijke bol Chenille 10 in de hand en een lekkere stevige haaknaald (15 mm), had ik binnen een uurtje zo een waanzinnig heerlijke col om je nek zitten.
Laat die sneeuwstorm nu maar komen. Ik heb het lekker warm.

 

Ozzy

Mr Cey Blushing Bubbles

Je hebt er even op moeten wachten maar we hadden nog zoveel projecten die uitgebracht moesten worden, dat deze Blushing Bubbles Shawl even moest wachten. 

Op de Kreadoe had je mij er al aan zien werken. Die leuke omslagdoek / puntsjaal gemaakt met Mr Cey Blush. En dan wel de nieuwe blush natuurlijk, die hebben we een make-over gegeven.  Het viel niet mee om die sjaal tijdens de Kreadoe te ontwerpen, als je zoveel aanloop in je stand hebt. Maar uiteindelijk was hij bijna klaar en hebben we thuis de laatste plooien glad gestreken. 

 

En dan begint het leuke werk (NOT :-) ), het uitschrijven van het patroon enzo. Maar hij is er en hieronder vind je mijn gratis patroon

Veel plezier met maken, Mr Cey

 

KLES

Hoe is het toch weer mogelijk. Precies op het juiste moment starten we met KLES. De temperaturen zakken richting winterse waarde en ik zag al her en der op FB berichten over de eerste sneeuw die was gevallen in Amerika.

In week 1 nemen we je gelijk al mee naar de uitdagende steken Reliëf steken, Popcorns, Nopsteken. Is dat een voorbode voor de rest... ? ;-)

In week 2 gaan we weer eens ouderwets aan de slag met een uitdaging. Maar gelukkig heeft Mr Cey er even een fimpje van gemaakt. Best wel aardig van hem :-)

Zo te zien aan de foto's van jullie gaat het helemaal goed en zijn jullie extreem druk bezig. Dan hebben jullie hem als het meezit voor de feestdagen wel af!

We gaan deze winter voor de rechte sjaals. Nee niet die ouderwetse oma sjaal van 15 cm breed, maar zo een heerlijke rechte sjaal die je kan gebruiken als omslag / stola / creatieve draagwijze sjaal.(zie foto)
Van die puntsjaals/omslagdoeken had ik er ondertussen genoeg in de kast hangen dus ik dacht, we doen gewoon eens effe lekker iets anders. En weet je... je kan er net zulke leuke patronen voor maken. Misschien wel zelfs meer dan voor een puntsjaal

Dus ik heb voor jullie gewoon ff de My Time Shawl ontworpen. Deze is gemaakt met een Mr Cey Blush 2.0 bol. Dit is geweldig lekker verlopend garen met 1000 meter op de bol en nieuw in het Mr Cey assortiment => https://www.perapasha.nl/mr-cey-blush
Mijn sjaal werd 40 cm x 245 cm, dus echt een lekkere joekel op haaknaald 4 mm

Groetjes Au3

Het is weer bijna zover, nog een week en dan is het weer feest. Elk jaar trekken duizenden creatievelingen naar Utrecht toe voor een van de Kreadoe dagen. Van 30 oktober tot en met 3 november kan je 5 dagen lang inspiratie opdoen, workshops volgen de nieuwste hobbies ontdekken en heel veel speciale beursaanbiedingen vinden op de 30e Kreadoe!.

5 Dagen lang kom je ons daar ook tegen met een geweldige kleurrijke stand vol met speciale Kreadoe aanbiedingen. Maar zeker om de nieuwste producten van Papatya, Cicibebe, Mr Cey en nog veeeeel meer te bekijken en te voelen.
Doe eens gek en neem de speciaal voor Kreadoe 2019 samengestelde verrassingsbox mee. Met spannende garens, verrassende patronen (hint kerst) en nog veel meer.
Of wat dacht je van de Haak-Scheurkalender en die gelijk laten singneren door mister Ozzy Crochet, Oscar.

Misschien wil je wel op de foto met Mr Cey himself, hij laat jullie graag zijn nieuwste Deken CAL zien die op de Kreadoe zijn eerste daglicht zal zien. Ook Niki en haar Ik Ben Bir berenbende gaat ook weer gezellig mee.

We laten je zien hoe mooi de Papatya Batik is, wat je van de Papatya Sundae kan maken. Hoe zacht de Papatya Softie is.
Speciaal voor jouw nemen we gewoon weer kilometers prachtig verloopgaren mee. 

Hi.

We hopen dat je een leuke dag hebt gehad op de Kreadoe en je bezoek aan onze stand. We hopen natuurlijk dat je met je aankopen in onze stand de meest geweldige creaties gaat maken. Mocht je een leuk model hebben gezien in onze stand, dan hebben we hier de linken naar de patronen voor je op een rijtje gezet. Van de meeste patronen hebben we een link naar onze eigen website.

En voor sommige patronen leiden we je graag door naar de betreffende website.

Update: er zijn weer een aantal patronen bij gekomen :-)