Over Pera & Pasha

Pera & Pasha is open van maandag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Onze winkel vind je op Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
We zijn telefonisch te bereiken op 015 - 364 96 94. Let op, de klanten in de winkel gaan voor.

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!
En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis.

Rss

Children

Overzicht (gratis) patronen en meer (39)

Bij Pera & Pasha weten ze niet wat stil zitten is. Dag in dag uit zijn ze bezig om nieuwe CAL's te ontwerpen of gewoon leuke dingen voor jou te maken. Soms eigen ontwerpen of worden patronen verbouwd tot compleet andere producten. Gewoon omdat creatief bezig zijn ontettend leuk is. Maar we laten je hier ook zien wat er in de winkel gebeurt. Workshops, evenementen, nieuwe product presentaties verzin het maar. Je vind het hier Maar vergeet ook ons gratis Youtubekanaal niet!

Hi.

We hopen dat je een leuke dag hebt gehad op de Kreadoe en je bezoek aan onze stand. We hopen natuurlijk dat je met je aankopen in onze stand de meest geweldige creaties gaat maken. Mocht je een leuk model hebben gezien in onze stand, dan hebben we hier de linken naar de patronen voor je op een rijtje gezet. Van de meeste patronen hebben we een link naar onze eigen website.

En voor sommige patronen leiden we je graag door naar de betreffende website.

Update: er zijn weer een aantal patronen bij gekomen :-)

Het is weer bijna zover, nog een week en dan is het weer feest. Elk jaar trekken duizenden creatievelingen naar Utrecht toe voor een van de Kreadoe dagen. Van 30 oktober tot en met 3 november kan je 5 dagen lang inspiratie opdoen, workshops volgen de nieuwste hobbies ontdekken en heel veel speciale beursaanbiedingen vinden op de 30e Kreadoe!.

5 Dagen lang kom je ons daar ook tegen met een geweldige kleurrijke stand vol met speciale Kreadoe aanbiedingen. Maar zeker om de nieuwste producten van Papatya, Cicibebe, Mr Cey en nog veeeeel meer te bekijken en te voelen.
Doe eens gek en neem de speciaal voor Kreadoe 2019 samengestelde verrassingsbox mee. Met spannende garens, verrassende patronen (hint kerst) en nog veel meer.
Of wat dacht je van de Haak-Scheurkalender en die gelijk laten singneren door mister Ozzy Crochet, Oscar.

Misschien wil je wel op de foto met Mr Cey himself, hij laat jullie graag zijn nieuwste Deken CAL zien die op de Kreadoe zijn eerste daglicht zal zien. Ook Niki en haar Ik Ben Bir berenbende gaat ook weer gezellig mee.

We laten je zien hoe mooi de Papatya Batik is, wat je van de Papatya Sundae kan maken. Hoe zacht de Papatya Softie is.
Speciaal voor jouw nemen we gewoon weer kilometers prachtig verloopgaren mee. 

Mr Cey's Rumors

We hebben gewoon eens wat anders bedacht. deken, sprei, sjaal,muts.... welnee gewoon zo'n heerlijk voorjaars tuniek in grappige ton-sur-ton kleuren. En dan ook 1 die je zo makkelijk kan verandere dat hij in elke maat te maken is. 

 

Meer info over de vele kleurrijke pakketen die wij voor jullie hebben samengesteld?
Klik hier

Omdat er zoveel variaties zijn hebben we hier een handig boodschappenlijstje
Klik hier