Overzicht (gratis) patronen en meer

Rss
Bridal Shower Shawl Papatya Batik, Para & Pasha

 

Wil je eens een apart soor omslagdoek maken, probeer dan eens de Bridal Shower Shawl.
Deze omslagdoek is voor een beginnend haker of haakster goed te doen en het leuke is dat hij gewoon heel hard gaat.
Door het speelse patroon en de manier van dragen krijgt het een soort diepte werking

detail

 

Bijzonder is hij wel omdat het nou eens geen driehoek is.

Huh hoor ik je zeggen... ik zie toch een driehoek omslagdoek

 

In mei van dit jaar komt de Second Edition uit van de Art Of Yarn en ook dit keer hebben we ruimte gereserveerd voor een
ontwerp van misschien wel van jou! 

 

Maak een uniek (eigen) ontwerp met één van de Mr. Cey Garens en win een eigen plek in de tweede editie van de Art of Yarn.

Wie wil dat nou niet?

Strawberry Scarf

Het voorjaar is weer begonnen, de lammetjes dansen in de wei, het zonnetje schijnt, ohhhh wat zijn we heden blij...... Heb je een zonnesteek of zo hahah.

Maar op het moment van schrijven knalt de zon binnen en begint het voorjaar echt. En bij voorjaar krijg ik altijd weer trek in aardbeien, van die echt ouderwetse zoete en echt rode types.
En laat dat leuk terug komen in de Mr Cey's Strawberry Scarf. Een hele leuke, niet ingewikkelde, omslagdoek voor een zomerse lente dag.

In het midden heeft hij een hele rij verrukkelijke aardbeien bedacht. Hoe leuk!
 

Inca Shawl

Middagje Pera & Pasha en een Papatya Batik kast vol met kleuren.

Wat doe je dan als je die kasten vol met een mooie kleurrijke nieuwe bollen Papatya Batik tegen komt als je de winkel in komt lopen? Tja dan begin je te dagdromen en te bedenken wat je er nou toch allemaal van zou kunnen maken.....

 

Omdat niet altijd alles driehoek, rond of ster hoeft te zijn, nu weer eens iets rechts in de collectie sjaals.

Deze sjaal is gemaakt met 2 bollen Cicibebe Kek-Cake die in het midden aan elkaar gemaakt is om te zorgen dat een de voorkant het patroon dezelfde kant op kijkt. Het patroon is lekker open zodat hij ook nog luchtig genoeg is als stola doek.

Deze sjaal is gemaakt met Cicibebe Kek-Cake met een duidelijkk zichtbaar blokken kleur verloop.
Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon maken met Papatya Batik of de Papatya Batik Silver versie

We gaan deze keer voor de rechte sjaals. Nee niet die ouderwetse oma sjaal van 15 cm breed, maar zo een heerlijke rechte sjaal die je kan gebruiken als omslag / stola / creatieve draagwijze sjaal.(zie foto)
Van die puntsjaals/omslagdoeken had ik er ondertussen genoeg in de kast hangen dus ik dacht, we doen gewoon eens effe lekker iets anders. En weet je... je kan er net zulke leuke patronen voor maken. Misschien wel zelfs meer dan voor een puntsjaal

Dus ik heb voor jullie gewoon ff de My Time Shawl ontworpen. Deze is gemaakt met een Mr Cey Blush 2.0 bol. Dit is geweldig lekker verlopend garen met 1000 meter op de bol en nieuw in het Mr Cey assortiment => https://www.perapasha.nl/mr-cey-blush
Mijn sjaal werd 40 cm x 245 cm, dus echt een lekkere joekel op haaknaald 4 mm

Groetjes Au3