Hallo lieve lezers,

Er gebeurt zoveel op een dag dat ik het niet in 1 blog kan krijgen LOL

Hoe ziet zo'n dag er verder uit?

Hallo lieve lezers,

Het is alweer een poosje geleden dat we een blogje hebben gepost, waarom?
Nou eigenlijk omdat we het zo ontzettend druk hebben. Daarom een kijkje in de keuken van Pera & Pasha deze keer. Ik wil jullie meenemen met een dagje bij ons in de winkel.
Een hoop mensen reageren als ze voor de eerste keer binnenkomen met, ahhh wat een snoepwinkel, hier zou ik wel willen werken..... nou ik kan je vertellen dat is ook zo. Het blijft een feest om binnen te komen.

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Hallo lieve lezers,

Het was een beetje stil op de blog maar dat betekent niet dat het stil is in huize Pera & Pasha hoor. Er wordt hier druk gewerkt aan van alles en ik heb de eer om jullie wat super leuke nieuwtjes te mogen brengen!

 

Ik heb weer iets gevonden dat super leuk is en zou gewoon niet in je boekenkast mogen ontbreken (nadat je natuurlijk eerst alle patronen gemaakt hebt ;-) ) 

 

Hallo lieve lezers,

Ik zit hier nog na te genieten en uit te hijgen van dit afgelopen weekend. Het was echt een te gekke zaterdag in de winkel.

Waarom? Nou ehhh we hadden een kleine Meet&Greet gepland staan, en dat hebben we geweten. We hadden gehoopt op veel belangstelling maar dat het zo druk werd...... daar kan je alleen maar van dromen

Sylvia haakt zich naar Pasen

Bekeken: 585 Commentaar: 1

 

Een aantal weken geleden viel mijn oog op de kaft van het nieuwe boekje
Pasen Haken van Anja Toonen.

Wat opviel waren de fantastische ontwerpen die mij gelijk aan Beatrix Potter deden denken, Peter Rabbit en Jemima Puddle-duck. Aangezien ik een groot fan ben moest ik dit boekje hebben.

Sylvia ziet te veel nieuwe draadjes

Bekeken: 863 Commentaar: 0

Terwijl de meeste mensen nog gehuld zijn in dikke warme jassen met dubbele laagjes kleding, mutsen, sjaals en handschoenen, is het bij Pera & Pasha langzaam aan al lente aan het worden.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Laat nu je e-mailadres achter om de beste deals
en het laatste nieuws als eerste te ontvangen!


Natuurlijk delen we je e-mailadres niet met anderen.
Ik wil de nieuwsbrief niet. Klik dan hier en laat dit scherm niet meer zien.