Kerst- / Vintagedeken CAL

Rss

 

Binnenkort starten we weer met onze nieuwste CAL, de christmas blanket.
Maar omdat we hem te leuk vinden hebben we hem in varianten. Naast de typische kerstkleuren in acryl (Kartopu Gonca)  hebben we hem i=ook bedacht in een vintage kleuren palet.
Maar om ook onze katoen liefhebbers te laten meegenieten hebben ook pakketten in onze nieuwste Mr Cey vintage kleuren gemaakt.

 

 

De Christmas/Vintage deken 2015, 2 dekens 1 patroon. Het is tijd om te shoppen!


Zowel de acryl als de katoendekens zijn 120 x 180 cm. De dekens bestaat uit vierkanten van 20 x 20 centimeter en meten is dus weten!

OM er natuurlijk wat aan te hebben met de kerst zorgen we er voor dar de CAL rond Sinterklaas in ieder geval klaar is. Dan heb je nog ruim de tijd  om het mooi in te pakken 

Yeahhhhhh we zij er. Het eind is in zicht.
Alleen nog aan elkaar maken en we kunnen er van genieten tijdens de koude winteravonden bij een lekkere knapperende openhaard

Oja en natuurlijk het filmpje van Cey over het in elkaar zetten.

 

Het is alweer de laatste week dat we lapjes gaan maken.Hierna hebben we alleen maar nog de lapjes aan elkaar te zetten.
Hiervoor heeft Cey even een handige  video voor jullie gemaakt.

 

Ojee, nog 2 weken te gaan en we zijn alweer klaar met de deken. Althans..... velen van jullie. We zien dat er  ook nog heel veel cuddelaars later instappen.
Nog leuker is dat we zien dat zelfs dat de eerste deken nog gestart wordt en waarom niet. Die is wel toch wel zo'n lekker knuffelgehalte.
Geen probleem hoor. De bloggen met patronen etc blijven gewoon bestaan op de website.

 

 

Het wordt zo langamerhand een serieuze bezigheid om die dekens te maken. Maar het blijft leuk!!
We naderen het einde en de afwerking is op video gezet door Mr Cey himself!

De eerste kerstmarkten zijn al gespot en wij maken ons in de winkel ook langzaam klaar voor de feestdagen. De eerste sneeuwballen zijn al gevallen :-)