Over Pera & Pasha

Pera & Pasha is open van maandag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Onze winkel vind je op Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
We zijn telefonisch te bereiken op 015 - 364 96 94. Let op, de klanten in de winkel gaan voor.

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!
En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis.

Blanket of Secrets CAL

Rss

Week 14 en daar is hij dan de allerlaatste week van Mr Cey's Blanket of Secrets.

Namens het hele team (Ceyhun MercanAudrey Van Beek-Cornet Chantal Lemoine Ron Leeflang en Anita Starre) wil ik jullie bedanken voor het deelnemen aan deze CAL.


Mr. Cey is momenteel druk bezig met een nieuw ontwerp wat medio september gaat komen. Tot die tijd zien we graag jullie andere projecten hier voorbij komen.

For all our international fans. Here are the links to the English patterns in US terms.
Our original 'Blanket of secrets' uses the following species of yarn.
11 balls Mr. Cey Cotton Blossom
11 balls Mr. Cey Cotton Sharkskin
11 balls Mr. Cey Cotton Misty
You want to use different colors of the Mr. Cey Cotton? Order 3 x 11 (50 gram) balls. 
An alternative to Mr. Cey Cotton is Katia Capri or Scheepjes Catona

For the acrylic Lammy Victory version  (blue/white/grey) we used 3 x 11 balls.

Would you prefer a blanket in one color, as Audrey has made (cream white), then buy 15 balls Kartopu Gonca, Scheepjes Colour Crafter, Stylecraft Special DK or Papatya batik.
We used crochet hook size 4 mm / 4.5 mm. It's also convenient to have a Granny
blocking board
, stich markers and a wool winder for acrylic yarn users.

1e granny, 2e granny, 3e granny, Hoeveel?? 22 lieve, schattige pufferige, kleine granny's. We pakken even goed uit, 11 aan beide kanten.
Maar je haakt ze zo weg!

Al 11 weken lang dagen we jullie uit. We gaan geen hobbel uit de weg, zoeken naar schelpjes op de rand. Vele soorten en maten granny's kwamen langs
Ingesloten parels en popcorn, hoe verzin je zo'n combinatie. Mr Cey dus.. en we zijn nog steeds niet aan het eind van zijn deken geheimen wink 

Let's fill it up.

Week 11 gaat 2 keer de verbinding aan met 2 granny's. Nee het heeft niets met oma te maken maar met het feit dat de 2 eenzame lapjes op de kopkanten prachtig aan elkaar worden verbonden.

Durft jij de uitdaging aan om het aan elkaar te haken. Of ga je op veilig en haak je eerst het tussenstuk en naai het vervolgens aan de granny's vast. 

Veel succes deze week

Zo deze rand is klaar, op naar de volgende uitdagingen.
Maar voor het zover is nog even een makkelijke week met leuke 4 granny's om je handen en hersens even rust te gunnenwink

Let op dat je ze op de juiste plek aan de deken naait, er moeten tussen de lapjes straks precies157 stokjes aanwezig zijn!