Harvest Time Blanket CAL

Rss

Also this year the Harvest Time patterns will be translated to english. Keep in mind we use the US term in text and diagrams.

Every monday evening around 19:00 hours we'll publish a new pattern on the Facebook group and shortly after that we'll add it to our blog page.


If you have any questions there will be a 'weeknumber questionmark message' like this one.
Please use only these messages,otherwise your question get lost in the news stream,pics etc etc
 

 

Dit is hem dan: De Harvesttime

Op het randje van de winter hebben we de laatste week om deze heerlijk warme deken samen te stellen. Hoe je de lapjes aan elkaar zet... het maakt ons niet echt veel uit. Wat voor jou het mooiste of het makkelijste is.
Als je er maar van kan genieten

Hieronder vind je nog even een handig overzicht van waar de lapjes moeten komen.

Geniet ervan!. 

Langzaam aan komen we bij de laatste Harvest grannies aan. Hierna gaan we de deken vormgeven door de grannies aan elkaar te maken. Vervolgens nog even netjes afwerken.

Je kan er bijna onder wegkruipen. Zeker als je hem met die prachtige flufdraad gemaakt hebt

Ebony and Oak.
Dat klinkt als warm glas gluhwijn, lekker stevig kaasje, openhaard aan en dan op het schapenvachtje ervoor week 10 haken........

Brrrrr, voel een verdacht koude windvlaag langskomen. Ah dat is die man met het strenge vingertje, nee nee nee niks ervan. Zo krijg je hem echt niet af die deken en ik wil hem echt met de kerst klaar hebben
Dus daar gaan we met week 10!. 

Honey Clementine, hoeveel meer herfst wil je hebben in deze lapjes. Doe daar de geur van een sinaasappel met kruidnagels erin, vers gebakken peperkoek en het is al bijna weer kerst.
In de winkel zijn we al druk met het testen van een prachtig patroon voor de Workshop Kerstballen Haken .

 

Nog even wachten en dan gaan we de winkel weer gezellig voorzien van kerstsfeer en daar past trouwens ook een heerlijke geurkaars bij. Past perfect bij dit weer.

 

We zijn halverwege en dat komt mooi uit. Dan hebben we de deken voor de winter klaar en doen we de naam eer aan 'Harvest Time'.

Veel haakplezier