Indian Poncho

Rss

Het is je weer gelukt. We hebben vandaag voor week 8 waarbij we de Poncho gaan afronden.

We gaan nog een stukje patroon haken en dan de bovenkanten van het achterpand en de 2 voorpanden op de schouder vastzetten. Daarnaast ga je een reliëf rand haken. Je zal zien dat deze rand een hoop recht trekt aan de zijkanten.

 

Ben jij er al klaar voor? Onze volgende Cal heet Hortense en is een heerlijk zomers truitje!

 

Je kan hem al bijna aan die hippe poncho. We hebben straks nog 1 week voor de perfecte afronding en afwerking.

Zie je jezelf al zitten rond een kampvuurtje. Ondergaande zon, marshmallowop je stok, naast je iemand op een gitaar en een overheerlijke fles...... Yeahhhh, live is goooooood!

 

 

Heb jij de nieuwe CAL al gezien? ~HORTENSE~

Een prachtige zomertrui gehaakt met het garen van Durable. Begin juni start de CAL, en de pakketten zijn vanaf nu te reserveren via de volgende link.

https://mrcey.nl/index.php?route=product%2Fsearch&search=hortense
De zomertrui is ontworpen in de maten S t/m XXL. De patronen zijn vanaf begin juni via de facebookgroep Crochet & Knitting Studio terug te vinden, dus meld je daar ook zeker even aan

Week 6 alweer en je zou bijna willen dat hij al af was. Zit je week 5 nog te haken in een tropisch zonnetje, is het vandaag gewoon minimaal 10 graden kouder. Zoiets kan toch alleen maar weer hier LOL. Maar reden te meer om deze Indian Poncho te maken aangezien het weer hier wispelturiger is dan de beurskoersen. Deze week gaan we met gekruiste steken naar huppelende boogjes.

Maak je niet te druk over de breedte en hoogte van je poncho. Hij moet gewoon lekker vallen. En zoals je ziet dragen we al eeuwen poncho's, ook voor mannen. 

Week 5 gaan we gewoon lekker verder haken zodat we met een week of 3 een overheerlijk poncho gemaakt hebben.
Gelukkig is het weer prima weer om lekker in het zonnetje te gaan zitten haken en als we een beetje doorhaken kan je straks die geweldige pocho aan trekken als het s-avonds wat frisser is.
Of gewoon lekker op een terrasje met een lekker glaasje je zelfgehaakte Indian Poncho showen ;-)

  Veel haakplezier
 

Ook zo genoten van week 3. Zitten je parels en plompen er allemaal in? Hoe verzinnen ze het hè.
Maar dat is nou het leuke van een CAL, het is nooit rechttoe rechtaan. Dus gaan we vrolijk verder met week 4.

Heb je heb je geen tijd omdat je vanavond al op de vrijmarkt klaarzit.... Geen probleem wij laten de bestanden gewoon voor je klaarstaan zodat jij kan gaan haken wanneer jij er tijd voor hebt.

 

Als je parels in de plomp vallen..... nou dan heb je een uitdaging. 

Als je parel- en plomp-steken in je haakwerk heb zitten, dan moet het toch iets moois worden. In week 3 zetten we je even lekker aan het werk, want de plompsteek heeft Mr Cey gewoon even op een zonninge namiddag zitten bedenken. En als hij een steek heeft bedacht....Dan ben je lekker bezig. Nee niet te veel want het is wel heel erg mooi weer nu. Dus heerlijk om lekker buiten in het zonnetje in je hangmat verder te werken aan je Indian Poncho.

Volgens mij is er geen betere combinatie te bedenken ;-) 

 Veel plezier met week3