Overzicht van Mr Cey deken CAL's

Rss

Children

Winter Glow (8)

We vertelde je over iets warms, iets diks en vooral ook winters. Hier zie je onze nieuwe CAL "Winter Glow" . Dit wintersproject gaat 6 weken duren en start eind november.
Doe jij ook mee?

Meer info op https://www.facebook.com/groups/870750292945519


Good news! We just finished our new Crochet-A-Long! Its warm, its thick and specially made for coming winter. This CAL will be available in English aswell. Wanna Crochet a long? Follow my group. https://www.facebook.com/groups/870750292945519

Blanket of Secrets CAL (18)

Het is weer gelukt. We probeerde het nog geheim te laten maar het best bewaarde geheim is uitgekomen.

Mr Cey's eigen ontwerp, Blanket of Secrets. We starten 31 maart om 19:00 uur en elke week zal er op de dinsdag een deel van op de Facebook pagina komen en hier op de blog

Harvest Time Blanket CAL (15)

Het najaar komt er weer aan dus het is de tijd van dekens waar je heerlijk onder weg kan kruipen met een grote beter chokomelk!

Cuddle Me Blanket CAL (13)

Haak je eigen Cuddle-me deken in 12 weken met de Pare & Pasha CAL. 

A knitting daydream KAL (11)

Speciaal voor de breiers onder ons.  Een originele Pera & Pasha  breideken.
 

Kerst- / Vintagedeken CAL (14)

Wat wil je nog meer, een heerlijke kerstdeken om  in weg te duiken. Of maak de vintage versie! 

Autmn Glow original

De blaadjes krijgen weer spectaculair kleuren pallet en vallen weer langzaam van de bomen. Tja de herfst is weer in het and. Maar niet getreurd dan is het de hoogste tijd voor weer een geweldige Mr Cey Cal.

 

8 oktober start de uitgifte van de 1e  van 7 weken durende CAL. Alle weekbestanden en bijbehorende foto's die op de facebook group Crochet Studio staan komen ook hier te staan.