1001 Nights CAL

Rss

Glas-in-lood, Interlocking, Mosaic, voorlangs en achterlangs met overgeslagen toeren, 4 projecten, 1 CAL

Ja je ziet het weer goed, we gaan gewoon weer helemaal los dit keer. Met deze CAL maak je onder andere gewoon een heel geinig krukje, erg handig om je voeten op te leggen om heeeeel relaxt te kunnen haken ;-)
Een heerlijk bijpassend kussen voor in je rug of onder je arm om lekker lang door te haken. Een poef met een dienblad erop goed om veel kopjes thee en koekjes kwijt te kunnen om de mooiste creaties te kunnen blijven maken. En meest belangrijke, een dekentje om af en toe lekker onder weg te kruipen om weer nieuwe energie op te doen voor al je prachtige projecten.

Goed verhaal toch, maarja voordat het zover is moet je het nog wel even haken.

Ondertussen zijn we al bij week 4 en hebben we de patronen voor de kruk, het kussen en de poef nu allemal gehad. Laten we verder gaan met het haken van de deken.
In week 4 hebben we weer het bijzonder interlocking haken. Hebben jullie hem al een beetje door?

Deze techniek leent zich ook heel goed voor gave kussens op je bank. We hebben hier ook een kussenpakket van gemaakt waarbij de voor - en achterkant van je haakwerk en ander patroon krijgt!!

https://www.perapasha.nl/pakket-interlocking-kussen-haken-mr-cey

In week 5 Laten we je de 1001 sterren in de nacht zien ;-)

Week 6 alweer. Ben je helemaal bij? Of heb je het hele pakket en doe je lekker rustig aan? Van ons mag het, we laten de bestanden gewoon lekker staan voor je totdat je er aan toe komt.

Heel veel haakplezier. Wij gaan ondertussen verder met het zoeken naar weer een uitdaging !!