Mr Cey Temperatuur Deken (Starter Pakket - Mr. Cey Artist) Elke dag een toer haken of breien en aan het einde van het jaar een hele deken hebben? Dat kan met d.. Category: Product ID: 9404 Model: PKTEMARTIST Temperatuur Deken (Starter Pakket - Mr. Cey Artist) Papatya 5 stars, based on 15 beoordeling(en). reviews Regular price: 15.400033 15.400033 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition Vraag het ons!

Temperatuur Deken (Starter Pakket - Mr. Cey Artist)

new
€ 15,40

Temperatuur Deken (Starter Pakket - Mr. Cey Artist)

Elke dag een toer haken of breien en aan het einde van het jaar een hele deken hebben? Dat kan met de Temperature blanket.

Met dit starterspakket kan je een begin maken aan jouw deken.  Omdat het lastig is te voorspellen hoe warm of koud het dit jaar gaat worden is het gemakkelijk iedere keer een aantal bollen bij te bestellen. In het pakket zitten 11 verschillende bollen Mr. Cey Artist (naald 4 / 4.5mm), de kleurverdeling per temperatuur, en een basis brei en haakpatroon.

Wil je een tijdje vooruit kunnen bestellen dan 2 starterspakketten.

 

De pakketten hebben ondanks dat er voorraad bij staat een levertijd van 3 werkdagen en zullen rond 5 januari worden geleverd. Schrijf de temperaturen van de eerste 5 dagen op zodat je rond 5 januari alle temperaturen hebt en in 1 keer kan starten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: