Patroon patent sjaal Benodigdheden 4 bollen Lammy Canada Breinaald nmr 6 We beginnen met het opzetten van 25.. Category: Product ID: 618 Model: Patroon patent sjaal Patroon patent sjaal Papatya 3 stars, based on 1 beoordeling(en). reviews Regular price: 0 0 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 10

Patroon patent sjaal

new
€ 0,00

Model: Patroon patent sjaal
Beschikbaarheid: 10

Patroon patent sjaal

Benodigdheden

We beginnen met het opzetten van 25 steken (niet breed genoeg dan altijd plus 4).

Naald1:

4 steken recht breien bij de 5de steek zorg je dat je de draad voor de steek houdt ( aan jouw kant). De 5de steek zonder te breien overnemen naar je rechter breinaald. De volgende 3 steken breien we recht. De 9de steek is gelijk aan de 5de steek. De volgende 3 steken weer recht breien en de 13de steek is weer als de 5de steek. Maak op deze manier je naald af, maar let op de laatste 4 steken brei je recht.

 

Naald2:

We beginnen op naald 2 met 2 steken recht breien. De 3de steek is gelijk aan de 5de steek van naald 1.  Steek 4 tot en met 6 brei je recht en de 7de steek is weer gelijk aan de 3de.  De volgende 3 steken brei je weer recht en daarna de 11de steek is gelijk aan de 3de steek. Deze herhaling doe je tot het einde van je naald, maar let op de laatste 2 steken zijn recht.

 

Alle oneven naalden zijn gelijk aan naald 1

Alle even naalden zijn gelijk aan naald 2

 

Let op:

Op basis van 25 steken moet je ongeveer 8 meter over voor de kwastjes. De kwastjes zijn +/- 30cm

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: