Beoordelingen en review's
Pera Pasha zend je 2 dagen na het verzenden van je bestelling, een e-mail met de vraag of je de aangekochte producten zou willen voorzien van een beoordeling en eventueel een review. Met deze review kunnen bezoekers van onze website, naast onze informatie, ook lezen wat jullie ervan vinden. Daarmee kan een bezoekenr nog beter bepalen wat hij of zij in het winkelmandje zet. Dat is geheel vrijwillig en als je daar niet aan wil meedoen vinden we dat alleen maar jammer. Om je af te melden voor dit soort vragen, kan je klikken op de link in de ontvangen e-mail. We zullen je daarna niet meer lastig vallen met dit soort vragen.

Wat gebeurt er met je beoordeling en review.
Deze worden altijd eerst door ons gelezen voordat we hem zichtbaar maken. Waarom? Het kan zijn dat er persoonlijke informatie in de review staat of dat er vragen gesteld worden. 
-Vragen worden doorgezet naar de betreffende afdeling en de beoordeling-review zullen we verwijderen.Vragen kan je beter stellen via het contactformulier of als de chat actief is, is dit laatste de snelste methode.
-Beoordeling-reviews die persoonlijke informatie bevatten zullen geredigreerd worden. Je review blijft staan maar wij ontdoen hem van de persoonlijke informatie om te voorkomen dat vreemden hier iets mee kunnen doen.
-Verder zullen we alleen nog kijken of er echte tikvouten ;-) in de tekst staan. Die passen we minimaal aan.

Voor de rest laten we de tekst van de review en de gegeven beoordeling zoals deze is. Ook als hij minder positief is. In sommige gevallen zijn het opmerkingen die bijvoorbeeld betrekking hebben tot onze serviceverlening of inkoopbeleid, waar mogelijk proberen wij daar natuurlijk iets mee te doen.

 

Alvast dank voor je beoordeling - review.