Over Pera & Pasha

Pera & Pasha is open van maandag tot en met zaterdag van 9-17 uur. Onze winkel vind je op Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
We zijn telefonisch te bereiken op 015 - 364 96 94. Let op, de klanten in de winkel gaan voor.

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!
En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis.

Onze xxl wolwinkel in Pijnacker

is maandag tot en met zaterdag
open van 9-17 uur

Emmapark 96, 2641 EN in Pijnacker
tel 015 - 364 96 94
klik voor maps
Onze website is natuurlijk 24/7 open !

Veilig kopen bij Pera & Pasha

 

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

 

 

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland & België al vanaf 3,50!

En gratis verzending bij bestellingen boven de 40 euro (België boven de 50 euro) en meestal de volgende werkdag* al in huis

Granny counter

 

We wilde de 1400 halen, de #1000grannys teller staat nu op: 2150 grannys.
Dus heb je nog grannys; stuur deze gewoon op of kom deze langsbrengen. We verwerken je grannys gewoon nog.

En spontaan begonnen onze vrienden van Pera & Pasha met het maken van ornamenten voor in de boom. We zijn echt door het dolle!! 
Dus wil je ornamenten of ballen haken / breien? Wij ontvangen ze met liefde en hangen ze voor je in de boom.  

Granny counter

 We wilde de 1400 halen, de #1000grannys teller staat nu op: 2150 grannys.
Dus heb je nog grannys; stuur deze gewoon op of kom deze langsbrengen. We verwerken deze gewoon nog.
En spontaan begonnen onze vrienden van Pera & Pasha met het maken van ornamenten voor in de boom. We zijn echt door het dolle!! 
Dus wil je ornamenten of ballen haken / breien? Wij ontvangen ze met liefde en hangen ze in de boom.  

Pera Pasha

Wie zijn wij

De mooiste kleuren Scheepjeswol, Lang Yarns, Sachenmayer, DurableKatiaLammy wol om te breien of te haken. Maar ook de prachtige garen van het Amerikaanse Red-heart garens met het heerlijk zachte Boutique of de Super Saver garens voor bijvoorbeeld 'Planned Pooling'. Kijk snel op de overzichtspagina van alle merken die wij voeren. Daarnaast zijn wij dé leverancier (Royalyarns) voor retailers van Mr Cey & Papatya (Batik) in Nederland en zelfs in de hele Benelux. 

Al het garen van ons huismerk Papatya is van zeer hoge kwaliteit zoals je dat van een Turkse brei- en haakgaren mag verwachten. Pera & Pasha heeft het prachtige verloopgaren Papatya Batik geintroduceerd in Nederland en vele brei- en haaksterren zijn verliefd geworden op het lange kleurverloop. En nu hebben we ook de super grote Papatya Cake in het assortiment zitten. Je hoeft hiervoor dus niet meer voor naar Turkije. Kom gewoon naar onze mega grote wolwinkel Pera Pasha! Wij verkopen ze allemaal en dat ook nog eens tegen een betaalbare prijs. 

In onze wolwinkel zetten wij u als klant centraal. Onze kennis is groot op het gebied van haak en brei garens die wij verkopen. Heeft u een haak patroon van een merk dat wij niet verkopen, geen probleem wij vinden een prima alternatief voor u. We denken met je mee, zoeken de juiste draad en kom je er toch niet uit dan helpen je graag in ons breicafé met je brei- of haakwerk waar je niet mee verder kan terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie. Mr Cey is de haak en breigoeroe en kan echt alles haken en breien, geen enkel haakpatroon of breipatroon is hem te moeilijk. 

Bestellingen die je via onze webshop plaatst verzenden we razendsnel, in de meeste gevallen nog dezelfde dag. Kijk hier voor meer informatie.
Woon je in zuid holland en toevallig in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam en Pijnacker en wil je je webshop bestelling liever ophalen? Kom dan gezellig naar onze XXL wolwinkel Emmapark 96 in winkelcentrum Ackershof in Pijnacker met een overdekte parkeergarage. De parkeergarage ingang is aan de Oostlaan. Ga in de garage rechtsaf de rode zone in. Via de trap/lift of rollerband naar boven, linksaf de schuifdeur door en je staat voor onze winkel.


Betalen?
-Dat kan bij ons in de winkel snel, veilig en gemakkelijk met je pinpas of contant.
-In de webshop betaal je veilig met onder andere Ideal, creditcard (Mastercard / Visacard), Paypal en achteraf met Billink (voor Nederland) of Afterpay (voor Belgie)